,,Pregătirea pentru căsătorie, ca într-adevăr să fii fericit toată viaţa!” – seminar pentru tinerii de la Colegiul de Medicină, din or. Ungheni

DSC_0009_новый размерMiercuri, 09 decembrie, 2015, în Colegiul de Medicină din or. Ungheni, a avut loc un seminar pentru aproximativ 50 de tinerii cu tema: ,,Pregătirea pentru căsătorie, ca într-adevăr să fii fericit toată viaţa!”

Cu binecuvîntarea Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, Preotul Nicolai BOIAN, Preşedintele Mişcării eparhiale ,,Pentru apărarea şi promovarea Fecioriei, Vieții şi a Familiei Tradiționale”, a prezentat tinerilor dornici de cunoştinţe, Tema Familiei, din perspectiva tinerilor, prin prisma actualitaţii şi a valorilor ortodoxe.

Atmosfera a fost încălzită prin prezentarea reciprocă, torentul arădîndu-se bucuros de prezenţa Preotului în instituţie.

Toată viaţa, omul adună, cumpără, vinde, consumă, cu un singur scop: ca să devină fericit. Mijlocul ,,Căsătoria” a fost argumentat astăzi potenţialilor asistenţi medicali, de profesie, ca fiind o cale sigură şi uşoară de a fi fericit în viaţă. Dar ca pentru orice lucru, trebuie pregătire, trebuie dorinţă şi multă muncă.

Pregătirea de căsătorie implică mai multe criterii, unele din ele fiind absolute necesare, altele aproape obligatorii. Vîrsta corespunzătoare, partenerul selectat conform unor principia sănătoase, dorinţa de a trăi sunt elemente care dau culoare vieţii.

Deasemenea tinerilor de la Colegiul de medicină li s-a prezentat site-ul Mişcării eparhiale ,,Pentru apărarea şi promovarea Fecioriei, Vieții şi a Familiei Tradiționale”: www.familiafericita.wordpress.com.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s