Tulburări psihologice și ale organismului în urma avortării. Cum trăim după avort ? Seminar, or. Ungeni

image (18)În seara de 11 ianuarie, 2015, cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungeni și Nisporeni, în catedrala episcopală ,,Sf. Bin. Cneaz Alexandru Nevski” din or. Ungeni, a fost săvîrșită o rugăciune de pocăință pentru cei care au făcut avort. După rugăciune a fost ținut un seminar pe tema  ,,Tulburări psihologice și ale organismului în urma avortării. Cum trăim după avort ?” de Preotul Nicolai BOIAN, Președintele Mișcării Eparhiale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale”.

Au participat aproximativ 80 de persoane, majoritatea femei, care s-au rugat Bunului Dumnezeu pentru iertarea de toate păcatele și pentru întărirea tuturor oamenilor de a lua decizii corecte, anume de a salva vieți omenești și de a nu avorta.

Informația primită va fi transmisă și copiilor, nepoților, întrucît cei prezenți au conștientizat gravitatea păcatului avortului, și bucuria de a naște prunci.

În urma avortului pot apărea tulburări de ordin psihologic, somatic, tulburări de somn, insuficiență de personalitate, depresie, însingurare, retrăirea avortlui ca ceva chinuitor, sărăcie, neputință de a mai avea copii, ș.a.

Metode de reabilitare sunt:

  • naștere de prunci
  • Spovedania, cu canon;
  • ajutorarea și îngrijirea de copii nevoiași, copii orfani, copii săraci, familii cu copii mulți.

Bunul și Atotmilostivul Dumnezeu să ne ierte de păcatele noastre și să ne ajute să ne pocăim pentru a recîștiga Raiul și fericirea veșnică.

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s