Chemare tinerilor

,,Doamne, ce frumoasă este viața cînd iubești și poți iubi”.

Floarea tinereții e cea mai frumoasă și mai scumpă floare. Petalele tinereții sînt compuse din putere fizică, ce te face fără griji. Frumusețea te face admirat, timp liber mai mult – ce îți dă posibilitate mai mult să cauți, mai multe să găsești ! ..dar ca orice petală să nu uităm că ea cade! Problema nu constă în căderea petalei, ci în acțiunea ulterioară. Va cădea și va putrezi, lăsînd floarea urîtă și să se ofilească, sau ea face posibilă o nouă înflorire?

E bine să fii iscoditor, căutător de cele Bune! Dar care sunt cele bune? Oare numai școala? Notele maxime? Prieteni solizi? Haine în vogă? Confort deplin? Cele bune, sînt acele lucruri, acțiuni care pot avea o durabilitate cît mai lungă, veșnică. Școala este bună, utilă. Informația se uită, dar la școală, pe baza informației, îți creezi modul de gîndire. Notele se uită, nu se iau în seamă, astăzi se acceptă capacitatea. Hainele se rup, le trece moda, confortul nu are limită și ne mulțumește numai astăzi.

         Oare chiar așa ușor se pierde prețioasa tinerețe? Să rămînă numai amintirile?

         Dragi prieteni, Biserica ne dă o soluție perfectă! Ea ne dă viitorul, ne dă pacea, ne dă succesul, ne dă confortul care nu-l poate fura și strica nimeni. Ne salvează! Știți de ce aveți depresie, dezamagire? Pentru că nu-l aveți pe Dumnezeu! Sunteți săraci, lipsiți de credință și nădejde.

Vă îndemn în felul următor: să fiți prieteni cu Hristos. Faceti-I cadou lucrul cel mai de preț pe care îl aveți TINEREȚEA și Dumnezeu nu va rămîne dator! Floarea tinereții trebuie să miroase frumos prin curațenia sufletească și trupească, prin o minte luminoasă, regim de lucru, studiu și rugăciune !

Pentru Fecioria Voastră Vă va dărui cei mai frumoși și cuminți copii, cel mai bun și fidel soț și o familie fericită !

Fiți prieteni cu Dumnezeu !

Preot Nicolai BOIAN,

Preşedintele Mişcării eparhiale ,,Pentru apărarea şi promovarea Fecioriei, a Vieţii şi Familiei Tradiţionale”

Copy of crin si cruce

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s