Seminarii în liceiele “V. Alexandri” și „G. Asachi” din oraşul Ungheni. ,,Alege viaţa!”

La data de 3 și respective 4 februarie 2016, cu binecuvîntarea Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, în incinta Liceelor Teoretice “V. Alexandri” și „G. Asachi” din oraşul Ungheni, au avut loc seminarii cu tema ,,Avortul: alege viața și niciodată nu vei regreta”. Aceste teme sunt o continuitate a tematicii anului precedent dedicată ocrotirii familiei, continuînd ciclul de teme predate tinerilor, în mai multe instituţii, ciclul de activitate fiind iniţiat de Mişcarea Eparhială ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și  a Familiei Tradiționale”, formată cu binecuvîntarea Preasfinţitului PETRU, anul acesta.

    La aceste seminarii au participat aproximativ 200 de tineri, care au fost informaţi de Protoiereul  Andrei URSOI, Preşedintele Departamentului Eparhial Învăţămînt Religios şi Catehizare, din cadrul Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni despre pericolul şi consecinţele Avortului.

    Tinerii au rămas profund impresionaţi, şi suntem siguri că mulţi din ei s-au pus pe gînduri, luînd o hotărîre favorabilă vieţii, pentru viitor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s