Seminarii în liceiele “V. Alexandri” și „G. Asachi” din oraşul Ungheni. ,,Alege viaţa!»

La data de 3 și respective 4 februarie 2016, cu binecuvîntarea Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, în incinta Liceelor Teoretice “V. Alexandri” și „G. Asachi” din oraşul Ungheni, au avut loc seminarii cu tema ,,Avortul: alege viața și niciodată nu vei regreta”. Aceste teme sunt o continuitate a tematicii anului precedent dedicată ocrotirii familiei, continuînd ciclul de teme predate tinerilor, în mai multe instituţii, ciclul de activitate fiind iniţiat de Mişcarea Eparhială ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și  a Familiei Tradiționale”, formată cu binecuvîntarea Preasfinţitului PETRU, anul acesta.

    La aceste seminarii au participat aproximativ 200 de tineri, care au fost informaţi de Protoiereul  Andrei URSOI, Preşedintele Departamentului Eparhial Învăţămînt Religios şi Catehizare, din cadrul Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni despre pericolul şi consecinţele Avortului.

    Tinerii au rămas profund impresionaţi, şi suntem siguri că mulţi din ei s-au pus pe gînduri, luînd o hotărîre favorabilă vieţii, pentru viitor.

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s