Lecţii ,,Familia în societate e ca grîul pentru pîine!» în s. Pogănești și Ciuciuleni, r. Hîncești

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării epariale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale, cu prilejul ,,Săptămîna  Căsătoriei”, perioada 7-14 februarie, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni,  pe data de 9 februarie, în gimnaziul din satul Pogăneşti, r. Hînceşti, a avut loc un seminar pe tema: ,,Familia în societate e ca grîul pentru pîine!» Elevii s-au bucurat de prezenţa Părintelui Hergheligiu Pavel, care le-a ilustrat importanţa şi rolul familiei în societate.

De asemenea Prot.Ioan Pirau a predat o lectie la clasa a 9-a a liceului teoretic ,,Alexandru Donici» din s.Ciuciuleni, r. Hînceşti. Tema lectiei a fost: ,,Insemnatatea familiei si păstrarea ei». La lectie au participat 30 de elevi care au ascultat cu mare atenţie cele spuse si lămurite de părintele Ioan.

Împreună lucrăm ,,Pentru o familie fericită !»

Nota site-ului: Aducem sincere mulțumiri organizatorilor, celor care au conferențiat și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s