Lecţii ,,Familia în societate e ca grîul pentru pîine!” în s. Pogănești și Ciuciuleni, r. Hîncești

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării epariale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale, cu prilejul ,,Săptămîna  Căsătoriei”, perioada 7-14 februarie, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni,  pe data de 9 februarie, în gimnaziul din satul Pogăneşti, r. Hînceşti, a avut loc un seminar pe tema: ,,Familia în societate e ca grîul pentru pîine!” Elevii s-au bucurat de prezenţa Părintelui Hergheligiu Pavel, care le-a ilustrat importanţa şi rolul familiei în societate.

De asemenea Prot.Ioan Pirau a predat o lectie la clasa a 9-a a liceului teoretic ,,Alexandru Donici” din s.Ciuciuleni, r. Hînceşti. Tema lectiei a fost: ,,Insemnatatea familiei si păstrarea ei”. La lectie au participat 30 de elevi care au ascultat cu mare atenţie cele spuse si lămurite de părintele Ioan.

Împreună lucrăm ,,Pentru o familie fericită !”

Nota site-ului: Aducem sincere mulțumiri organizatorilor, celor care au conferențiat și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s