Răspuns unei domnișoare care nu crede în Dumnezeu și în existența sufletului

Nu cred în Dumnezeu și nu există suflet!

Stimată Domnișoară A. , nu le știu pe toate, dar știu sigur ca avem o singură viață, avem dragoste și ură și mînie. Putem ierta, putem iubi. Aceste calitați nu sunt ale unui picior, ale capului sau ale inimii, sunt calitați ale sufletului! Știu că suntem nemuritori ! Efectul placebo este și în medicina pe care o simpatizați. Păcat ar fi numai să ne fi născut ca să răbdăm aici în viață, pentru nustiu ce ? Legea rațională, e puțin, legea junglei nu e de ajuns și imperfectă. Legea binelui și a răului, susținută de marea majoritate a înțelepților, savanții, medicii și filosofii, oameni de cultură mărturisesc că ea este cea mai adevarată. Ea se explică! Binele îsi are izvorul în Dumnezeu, răul este lipsa lui Dumnezeu, este în afara lui Dumnezeu, este de la diavol. Fiecare faptă, fiecare alegere, are și va avea urmări și consecințe. Sunteți o fată simpatică, care aspiră, caută, inteligentă, nu aveți frica de a descoperi, (cu toate cu puteți avea o frică) dar o negreață vi s-a lăsat pe suflet, poate nici nu ați observat cînd.

Nu vreți nici să încercați să-L cautati pe Dumnezeu, din frica de a nu-l găsi și a crede. Măcar nu il ponegriti. Viața Dvs este importantă. Aveti grijă de Dvs, aveți grijă de sufletul Dvs, cu care o iubiți pe mama, pe bunica, că nu iubiți cu inima care pompează sînge 🙂 . (dar iubiți cu ceva care își are existența în inima, în mintea, în sîngele și în tot corpul Dvs-sufletul!) Vă sunt la îndemînă pentru orice întrebare și ajutor.

Vă doresc succese. Fiți sigură ca suntem mai sus și mai mult ca copacii care freamată și ca cîinii care urlă, suntem oameni nemuritori.

cu intenții bune, Preot Nicolai, sursa http://www.ucenic.info

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s