Seminar pe tema Familiei în s. Bravicea, r. Călărași

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării eparhiale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale”, cu prilejul ,,Săptămîna Căsătoriei”, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni al doilea an consecutiv,  în şcoala din satul Bravicea, r. Călărași, a avut loc seminar pe tema ,,Familia creștină”.

Data de 10.02.2017, a fost o zi deosebită pentru elevii Gimnaziului local ”Ștefan cel Mare” din Bravicea unde l-au avut ca oaspete pe Parohul bisericii, protoiereul Rostislav Țîmbal, care a participat la seminarul pe tema ”Familia” organizat cu concursul profesoarei de religie, Dna. Antonina Cogălniceanu.

Părintele Rostislav a ţinut un cuvânt de învăţătură pentru elevi, îndemnându-i să înveţe, să-şi respecte părinţii şi să nu uite că începutul tuturor lucrurilor este Dumnezeu. În cadrul alocuţiunii sale, Părintele Rostislav a explicat pe înțelesul elevilor esența Dumnezeiască a familiei cu adevărat creștine. La final, protoiereul Rostislav i-a binecuvântat pe elevi şi celor mai sârguincioși le-a înmânat cărți de călăuză ortodoxă în viața de familie, sfătuindu-i să le studieze împreună cu părinții și toți membrii familiei.

Menționăm că au participat 64 de copii, toți elevii din clasele mari !

Nota site-ului: Din partea Mișcării eparhiale, aducem sincere mulțumiri Părintelui  Rostislav și celor care au organizat seminarul, instituției și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s