Seminar pe tema ,,Familia astăzi” în s. Grăseni, r. Ungheni

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni și la inițiativa Mișcării eparhiale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale”, cu prilejul ,,Săptămîna Căsătoriei”, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, al doilea an consecutiv,  în gimnaziul ,,Andrei Tamazlîcaru”, din satul Grăseni, r. Ungheni, a avut loc un seminar pe tema ,,Familia astăzi”.

Seminarul a fost ținut de către Protoiereul Grigorie Curac, parohul bisericii ,,Acoperemîntul Maicii Domnului”, din s. Grăseni, pe data de 08 02 2017. La această întîlnire  au participat elevii claselor mari ale gimnaziului.

Tinerii au fost sfătuiți cum să se pregătească pentru o familie sănătoasă și cum să se ferească de lucrurile rele și necurate, care primejduiesc statornicia familiei.

Nota site-ului: Din partea Mișcării eparhiale, aducem sincere mulțumiri Părintelui  Grigorie și tuturor organizatorilor, instituției și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s