Seminar pe tema ,,Familia astăzi” în s. Grăseni, r. Ungheni

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni și la inițiativa Mișcării eparhiale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale”, cu prilejul ,,Săptămîna Căsătoriei”, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, al doilea an consecutiv,  în gimnaziul ,,Andrei Tamazlîcaru”, din satul Grăseni, r. Ungheni, a avut loc un seminar pe tema ,,Familia astăzi”.

Seminarul a fost ținut de către Protoiereul Grigorie Curac, parohul bisericii ,,Acoperemîntul Maicii Domnului», din s. Grăseni, pe data de 08 02 2017. La această întîlnire  au participat elevii claselor mari ale gimnaziului.

Tinerii au fost sfătuiți cum să se pregătească pentru o familie sănătoasă și cum să se ferească de lucrurile rele și necurate, care primejduiesc statornicia familiei.

Nota site-ului: Din partea Mișcării eparhiale, aducem sincere mulțumiri Părintelui  Grigorie și tuturor organizatorilor, instituției și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

 

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s