Site-ul

Acest site are un scop nobil şi binecuvîntat atît pentru cei care doresc să întemeieze o familie, şi anume una fericită, cît şi pentru cei care doresc să formeze o familie. Familia este şi trebuie să fie lucru irepetabil, veşnic, izvor de pace, bucurie, linişte, sănătate, inspiraţie şi de fericire. Pentru asumarea acestor caracteristici, este nevioe de păstrat anumite criterii, care duc la construirea fericirii personale.

Articolele de pe site-ul familiafericita.wordpress.com , sunt alese deosebit, selectate după mai multe puncte de referinţă. Ele sunt destinate celor care stimează valorile tradiţionale, ancestrale, sfinte, ortodoxe, valorile pe care le moştenim de la părinţii noştri creştini, şi carea ne-au crescut oameni de valoare.

Internetul este plin cu astfel de articole, cu site-uri sau bloguri asemănătoare, dar care oferă o informaţie alterată sub masca adevărului. Noi vrem să vă demonstrăm toate feţele reale, ale rezultatelor în urma unor fapte şi decizii.

Omul trebuie să cunoască, ca să poată alege liber şi corect. El trebuie să aibă această posibilitate de a alege.

Această bibliotecă virtuală pentru tineri şi pentru părinţi este înfiinţată în anul 2015, cu binecuvîntarea Preasfinţitului Petru, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, slujitor ortodox de rang înalt ierarhic, care îşi manifestă în mod vigilent, grija faţă de familia tradiţională. Site-ul este administrat de Mişcarea ,,Pentru apărarea şi promovarea FECIORIEI, a VIEŢII şi a FAMILIEI TRADIŢIONALE”, formată în cadrul Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni. Formarea familiei, alegerea soţului sau a soţie, evitarea divorţului, naşterea de prunci ca cauză a vieţii şi bucuriei, păstrarea unei familii trainice, sunt etichete ale site-ului nostru.

Site-ul dispune de o secţiune aparte, foarte importantă şi vitală, unde tinerii scriu pentru tineri iar părinţii scriu pentru părinţi. Articolele corespunzătoare standartelor de etică sănătoasp morală şi trupească, sunt publicate pe site.

Toţi care suntem pentru valorile corecte şi decente ale tinerilor, pentru valorile familiei tradiţionale, pentru viaţă, şi nu suntem pentru relaţii sexuale de la vîrse mai mici de 18 ani, nu suntem întru susţinerea minorităţilor sexuale, nu suntem pentru avort:

SUNTEM MEMBRII Mişcării ,,Pentru apărarea şi promovarea FECIORIEI, a VIEŢII şi a FAMILIEI TRADIŢIONALE”!

Să ne suţinem poporul, neamul valorile noastre şi credinţa creştină !